Tenzin Vastgoed

BRANDING - WEBSITE

Foto's zijn aangeleverd door Tenzin Vastgoed

Wie is Tenzin?

Tenzin Vastgoed is een jong en vooruitstrevend bedrijf met veel deskundige ervaring. Zij zijn actief in projectontwikkeling, belegging en financiering van residentieel en commercieel onroerend goed. Als betrouwbare partner nemen ze doordachte beslissingen, laveren ze gemakkelijk door bureaucratische richtlijnen en handelen ze snel en komen ze altijd hun afspraken na. Bovendien weten ze de juiste partijen te vinden voor samenwerkingen en ondersteuning voor projecten. Tenzin Vastgoed is ervan overtuigd dat de top niet alleen bereikt kan worden en dat is ook terug te zien in hun bedrijfsnaam, die is afgeleid van de stille kracht achter Edmund Hillary (de eerste persoon die ooit de top van de Mount Everest bereikte): Tenzing Norgay. Ze geloven dat de top alleen samen met partners bereikt kan worden.

De huisstijl

Een enveloppe opgemaakt in de huisstijl van Tenzin Vastgoed
Een screenshot van een website van Tenzin Vastgoed

Wij kregen de opdracht om voor Tenzin Vastgoed een logo en huisstijl te ontwikkelen. Het ontwerp was een uitdaging, aangezien het bedrijf zich richt op de vastgoedmarkt en het belangrijk was om een professionele en vertrouwelijke uitstraling te creëren.

Bij het ontwerpen van de huisstijl en het logo is er gekozen voor een kleur die tussen groen en blauw in zit. Deze kleurcombinatie is gekozen omdat blauw een vertrouwelijke kleur is en groen een uitstraling geeft van duurzaamheid en kwaliteit. Door deze twee kleuren te combineren is er een uniek en modern kleurenpalet ontstaan. Deze sluit aan bij de identiteit van Tenzin Vastgoed en de wens om op de achtergrond te opereren als ondersteunende kracht.

Het logo

Voor het ontwerp van het logo hebben we ons laten inspireren door de oorsprong van de naam van het bedrijf. Edmund Hillary was samen met Tenzing Norgay de eerste om de Mount Everest te beklimmen. Shepard Tenzing was de stille kracht die Edmund naar de top bracht. Dit verhaal hebben we verwerkt in het beeldmerk. Het logo lijkt op een landschap met een diepte-effect. Elke laag is een fase uit de levenscyclus van een berg.

De onderste laag zijn ronde bergen. In de natuur zijn ronde bergen vaak de bergen die het langste al staan. Dit vertegenwoordigt de ervaren Tenzin Vastgoed. Tevens ook de stille kracht die de andere lagen naar de top brengt. Laag twee is een afgeronde berg en vertegenwoordigt de investeerders. De bovenste laag is een jonge berg met scherpe punten zoals de Mount Everest. Deze laag staat voor de eindgebruikers van de vastgoedprojecten, daarom is de vorm ook geïnspireerd op de daken van huizen.

Uiteindelijk zijn we erg blij met het eindresultaat van de huisstijl en het logo voor Tenzin Vastgoed. Het vertrouwen, de deskundigheid en de moderniteit die het bedrijf uitstraalt, zijn allemaal terug te zien in deze huisstijl.

De website

Met de nieuwe branding voor Tenzin Vastgoed is ook een nieuwe website ontwikkeld. Deze website dient als informatiebron voor klanten en geïnteresseerden en houdt ze op de hoogte van de projecten die Tenzin Vastgoed momenteel heeft lopen. Het website design is eigentijds en sluit aan bij de ontwikkelde huisstijl van het bedrijf, wat een modern en toegankelijk imago geeft. De website is bedoeld om te informeren en bezoekers aan te zetten om contact op te nemen.

Bij het ontwikkelen van de nieuwe website hebben we niet alleen gekeken naar het visuele aspect, maar ook naar de gebruiksvriendelijkheid en de functionaliteiten die de website moest hebben. Zo is de website responsive en kan deze gemakkelijk op elk apparaat worden bekeken, of het nu op een laptop, tablet of smartphone is. Daarnaast hebben we ook gezorgd voor een duidelijke navigatie, zodat bezoekers gemakkelijk kunnen vinden wat ze zoeken.

Ook hebben we de website voorzien van diverse contactmogelijkheden, zodat bezoekers gemakkelijk met Tenzin Vastgoed in contact kunnen komen voor vragen of meer informatie. Dit kan bijvoorbeeld via het contactformulier op de website, maar ook via e-mail of telefoon.

De nieuwe website zal een waardevolle toevoeging zijn aan de online aanwezigheid. We zijn ervan overtuigd dat de site een belangrijke rol zal spelen in het vestigen van het merk ‘Tenzin’ op de vastgoedmarkt.

Drukwerk van Tenzin Vastgoed, dit bevat briefpapier en visitekaartjes

Drukwerk

Naast het ontwikkelen van een nieuwe huisstijl en website voor Tenzin Vastgoed, hebben we ook de huisstijl doorgevoerd in drukwerk. Dit omvatte onder andere pennen, enveloppen, banners, briefpapier, stickers en visitekaartjes. Dit zorgt ervoor dat de huisstijl van Tenzin Vastgoed herkenbaar en professioneel overkomt op alle platformen, van e-mailhandtekeningen tot aan de website. Hierdoor heeft Tenzin Vastgoed nu één consistente en herkenbare stijl.

Ook interesse?

Neem contact op met ons