WEBSITE - BRANDING - SOCIAL MEDIA

Wie is de Rollercoach?

In 2007 bezocht Jannie de dokter met gezondheidsklachten. Na de diagnose van Multiple Sclerose en de verwachting dat de symptomen zich pas op lange termijn zouden manifesteren, gebeurde echter het tegenovergestelde. Iets meer dan een maand later liep ze het ziekenhuis in, maar verliet het in een rolstoel. Sinds dat moment heeft haar leven ingrijpend veranderd. Jannie is een doener en heeft in de loop der jaren besloten haar persoonlijke ervaringen te gebruiken om anderen te ondersteunen. Ze heeft de overstap gemaakt naar coaching en richt zich op het verbeteren van het welzijn en de persoonlijke groei van anderen. Haar missie en visie hebben we vertaald naar een website, huisstijl en social media om haar boodschap verder te verspreiden.

De huisstijl

De huisstijl van Rollercoach werd gecreëerd tijdens Sergio’s studietijd. Jannie, bekend om haar gevoel voor humor, inspireerde ons om dit gevoel te weerspiegelen in zowel het logo als de naam. Rollercoach is een speelse verwijzing naar een achtbaan, aangezien het leven vaak vol ups en downs zit. Jannie navigeert met vastberadenheid door deze achtbaan en, zoals ze zelf zegt, hangt ze haar eigen slingers op. In ons logo zien we daarom een achtbaan met Jannie die deze uitdaging met open armen omarmt.

Een moderne website

Jannie’s minimalistische en informatieve website legt de nadruk op haar professionele activiteiten en biedt gemakkelijke toegang tot uitgebreide details zonder overbodige elementen. De doordachte kleurkeuze op de website straalt vertrouwen en herkenbaarheid uit, wat bijdraagt aan haar online merkidentiteit en een positieve indruk achterlaat bij bezoekers.

Digitale aanwezigheid

Jannie behoort tot de allereerste klanten van SAMBAL Marketing, en we beheren met trots haar sociale media. Onze berichten zijn niet alleen effectief in het aanspreken van haar doelgroep, wat consistent is met de uitstraling van haar website. Dit nauwe partnerschap heeft ons in staat gesteld om samen met Jannie te groeien en haar merk online te versterken, terwijl we haar unieke boodschap op een aantrekkelijke en authentieke manier blijven communiceren aan haar volgers.

Ook interesse?

Neem contact op met ons