Outdoor Cooking Lovers

WEBSITE - CONTENT CREATIE

Outdoor Cooking Lovers?

Outdoor Cooking Lovers is een bourgondische cateraar op locatie die het anders doet. Ze richten zich op liefhebbers van puur natuur, kwaliteit en een beleving op maat. Met chef-kok Christoph aan het roer nemen ze je mee in de wereld van no-nonsense outdoor cooking.

Ze hadden al een herkenbaar logo, maar voelden dat het tijd was om hun uitstraling een update te geven. Bij SAMBAL Marketing werken we samen met verschillende zelfstandige ondernemers om het beste resultaat voor onze klanten te kunnen aanbieden. Zo hebben we bij Outdoor Cooking Lovers samen gewerkt met professionele copywriters, fotografen en videografen. Door met deze experts samen te werken, hebben we een totaalplaatje ontwikkeld dat op maat is gemaakt voor Christoph en zijn bedrijf.

Samenwerking

In samenwerking met Outdoor Cooking Lovers hebben we een strategie bedacht om de missie en visie van dit bourgondische cateringbedrijf te vertalen naar een huisstijl en nieuwe website. Als aannemer zien we het gehele marketingproces over. We begeleiden onze klanten van begin tot eind en zorgen ervoor dat alles goed geregeld is. Eerst maken we een plan van aanpak, hierin we hebben bepaald wat we precies gaan maken en welke zelfstandige professionals bij de opdracht passen.

Voor Christoph hebben we een fotoshoot geregeld, teksten geschreven en een videoproductie opgezet. Zorgen maken over de details hoeft niet, want wij nemen die voor onze rekening. Onze partners zijn specialisten op hun gebied en kunnen daardoor het verschil maken. We hebben ze aangestuurd en hebben de kwaliteit van het eindproduct gewaarborgd.

Een man van Outdoor Cooking Lovers die aan het koken is

De fotografie

Bij de fotoshoot hebben we een prachtige locatie gebruikt om de verschillende aspecten van het bedrijf te laten zien. Zo hebben we foto’s gemaakt van de chef-kok in actie, maar ook van de bourgondische gerechten die hij maakt. We hebben ook foto’s gemaakt van de prachtige karakteristieke en natuurlijke omgeving waarin Outdoor Cooking Lovers hun catering aanbiedt. Al deze beelden samen geven een goed beeld van de sfeer en de beleving die het bedrijf wil bieden.

Vormgeving

Naast het ontwikkelen van een strategie en het aanleveren van professionele copywriter teksten, foto’s en video’s, zorgen we bij SAMBAL Marketing ook voor een eigentijds design. Ons doel is om een ontwerp te creëren waarbij alle aparte onderdelen tot hun recht komen. We willen de unieke stem van de klant vertalen naar zowel teksten als beeldmateriaal, en daar een op maat gemaakt design bij bedenken.

De website

Wanneer we alle content hebben ontwikkeld, bouwen we er vervolgens een gloednieuwe website mee. Door onze professionele aanpak en onze focus op kwaliteit, kunnen we altijd een website afleveren waar onze klanten tevreden mee zijn.

We hebben het verfriste design, de karakteristieke teksten en het indrukwekkende beeldmateriaal samengevoegd in een moderne website. Het resultaat is deze smaakvolle website van Outdoor Cooking Lovers geworden. Het nieuwe design weerspiegelt op een professionele manier de bourgondische cateringervaring van het bedrijf en geeft bezoekers een goed beeld van wat Outdoor Cooking Lovers te bieden heeft.

Deze website weerspiegelt een visie die helemaal aansluit bij de doelen en ambities van Outdoor Cooking Lovers.

Ook interesse?

Neem contact op met ons