Notariaat Verstegen

WEBSITE - SOCIALS

Open, persoonlijk en toegankelijk communiceren

Notariële diensten zijn professionele diensten die worden verleend door een notaris. Deze diensten zijn gericht op het opstellen, wijzigen en bewaren van akten en andere officiële documenten. Bijvoorbeeld bij het kopen van een huis, het opstellen van een testament of het aangaan van een huwelijk. Notariële diensten zijn onmisbaar bij belangrijke gebeurtenissen in het leven, omdat ze helpen om de rechten en plichten van de betrokken partijen duidelijk te regelen.

Notariaat Verstegen biedt een ruim aanbod aan notariële diensten aan, zoals het opstellen van testamenten, het opstellen van huwelijkse voorwaarden en het opstellen van akten voor het kopen of verkopen van een huis. Ze staan klaar om hun klanten te adviseren bij deze belangrijke beslissingen en zorgen ervoor dat ze goed geïnformeerd zijn over hun rechten en plichten.

Een nieuw imago

De notarisbranche heeft soms een stoffig imago, met beelden van mannen in stropdassen, veel papierwerk en saaie gesprekken. Soms voelt het voor klanten aan als een verplicht nummertje om iets geregeld te krijgen, met notarissen die spreken in vakjargon en waarbij klanten bijna in slaap vallen tijdens het gesprek.

Notariaat Verstegen heeft echter gekozen voor een andere aanpak. Toegankelijkheid is een van hun belangrijkste kernwaardes en ze streven ernaar om op een open, persoonlijke en toegankelijke manier met klanten te communiceren. Voor ons was het daarom een uitdaging om deze kernwaarde in zowel het website design als de social media campagne goed te verwerken. We hebben bijvoorbeeld gebruik gemaakt van heldere visuals en duidelijke teksten om op een transparante en begrijpelijke manier de diensten van het kantoor te presenteren. Dit helpt om de toegankelijkheid van het kantoor te versterken en om ervoor te zorgen dat klanten zich welkom en geholpen voelen.

Marketing website

Een nieuwe website

Voor Notariaat Verstegen hebben we een nieuwe website ontwikkeld die aansluit bij hun kernwaardes: open, toegankelijk en persoonlijk. De website is bedoeld als een bron van informatie voor klanten en geïnteresseerden, waar ze alle relevante informatie kunnen vinden die ze nodig hebben.

We hebben de sfeer van de website ontwikkeld met deze kernwaardes in het achterhoofd en hebben gebruik gemaakt van de kleuren en het logo van Notariaat Verstegen. Om transparantie uit te stralen, hebben we veel wit gebruikt. In de teksten hebben we opsommingen gebruikt om duidelijk te maken wat klanten van het kantoor kunnen verwachten.

We hebben ook de contactmogelijkheden op de website gemakkelijk gemaakt, met een duidelijke call to action om contact op te nemen bovenin de pagina. Zo willen we ervoor zorgen dat bezoekers van de website gemakkelijk contact kunnen opnemen met Notariaat Verstegen als ze vragen hebben of advies nodig hebben.

Social media

Notariaat Verstegen heeft ons gevraagd om een social media campagne op te zetten om hun herkenbaarheid te vergroten. De kernwaardes van het kantoor hebben we meegenomen in het bedenken van de campagne. Dit was een uitdaging, omdat we deze waardes op een creatieve manier in de campagne wilden verwerken.

Om de herkenbaarheid van Notariaat Verstegen te vergroten, hebben we gebruik gemaakt van verschillende social media kanalen. We hebben gerichte posts gemaakt met duidelijke visuals en weinig tekst, om op een heldere manier de diensten van het kantoor te presenteren. 

Het resultaat van de campagne was dat we de herkenbaarheid van Notariaat Verstegen hebben weten te vergroten en dat de doelgroep beter geïnformeerd is over wat het kantoor te bieden heeft. De campagne heeft bijgedragen aan het versterken van het merk en het vertrouwen van de klanten in Notariaat Verstegen

Ook interesse?

Neem contact op met ons