Lifement

BLOG WEBSITE

Lifement

Lifement zijn twee kerels die enthousiast en gedreven streven naar productiviteit en persoonlijke ontwikkeling. Ze hebben leren digitaliseren, veel werken en meer bereiken in minder tijd. Ze ontdekten hoe mensen dagelijks met verschillende uitdagingen omgaan. De “Lifement methode” is een methode die ze gebruiken om mensen te begeleiden in het omgaan met hun passie en expertise.

Pauzes nemen is uit de mode en een wandelingetje om het blok is zo voorbij. Bovendien vraagt ook je persoonlijke omgeving je aandacht en tijd. Hoe behoud je dan tijd voor jezelf? Door mensen te helpen zich te ontwikkelen tot wie ze willen zijn en een evenwichtig werkleven te leiden, kan Lifement hen helpen meer tijd voor zichzelf te krijgen en hun dag efficiënter in te delen.

Als deze expertise en passie delen ze in de blogs op hun website.

Een blog website

De Lifement website is een blog die gebruik maakt van een methode genaamd “Lifement”. De website is bedoeld om mensen te helpen zich te ontwikkelen tot wie ze willen zijn en een evenwichtig werkleven te leiden. Hierdoor kan Lifement hen helpen meer tijd voor zichzelf te krijgen en hun dag efficiënter in te delen.

De website bevat artikelen over persoonlijke ontwikkeling, het leven met passie en uitdaging, het gebruik van technologie in het dagelijks leven, en meer. Ook biedt de website cursussen aan die ervoor zorgen dat mensen hun passie kunnen laten spreken en bereiken wat ze willen

Het design van de website is fris en jong, zodat dit goed de doelgroep aanspreekt. De website is gebouwd met behulp van een content management systeem (CMS) om de berichten op de website te beheren. De heren van Lifement kunnen op zo makkelijk een blog maken en/of aanpassen. De website is ook geoptimaliseerd voor mobiele apparaten, zodat mensen de informatie overal kunnen lezen.

SEO en advertenties

Zeker voor een blog website is het belangrijk dat de blogs goed te vinden zijn. Er zijn dus maatwerk SEO-tools ingebouwd in de website om de website zo goed mogelijk te laten scoren op zoekresultaten van Google. Hierdoor wordt het bereiken van nieuwe lezers mogelijk. Ook is er een Google Ads account aangesloten. Hierdoor krijgt de website in de berichten advertenties van bedrijven die bij Lifement passen. Daardoor is deze website meer dan een hobby; het is ook een bron van inkomsten.

De lezer kan zijn favoriete onderwerpen en berichten kiezen en deze volgen op de website. Wanneer Google ziet dat er intresse is in een product of dienst, komen er relavante advertentie door de berichten heen. De lezer hoeft niet eens door zijn Facebook-feed of Twitter-feed te scrollen om de advertentie te ontvangen. Dit kan een aanzienlijk verschil maken met het aantal bezoekers vanwege de grotere hoeveelheid advertenties.

Al met al is Lifement een geslaagd project. Het is een dynamische website met veel bewegende elementen. Daarnaast is het ook een duidelijke blog die goed te vinden is binnen de zoekresultaten van Google. Ook is er een Google Ads account aangesloten, hierdoor is het ook een rendabele site. Door het aansluiten van een content management systeem (CMS) wordt de website georganiseerd.

Ook interesse?

Neem contact op met ons