Le Brétje

WEBSHOP

Foto's zijn aangeleverd door Le Brétje

Wie is Le Brétje?

Le Brétje is een mode merk dat begonnen is met het verkopen van baretjes. Tegenwoordig hebben ze een collectie van modieuze en elegante kledingstukken. Het merk is uniek en exclusief dat ernaar streeft om de kwaliteit uit Parijs te leveren. De collectie bestaat uit unieke stijlen, zoals baretjes en atelier blouses. De kleding is gemaakt van hoogwaardige materialen. Het logo van Brétje is een eendje, deze is iconisch geworden en is op alle kleding stukken terug te vinden. Dit eendje is een symbool van leven, vrolijkheid en ontspanning.

Eigenaresse Roeby leeft al van kleins af aan een eigen wereld in haar hoofd, vol kleuren en een Frans gepassioneerd randje. Ze leeft haar leven als een oude film uit Parijs, waar op elke straathoek een muzikant de mooiste Franse liedjes speelt en overal bloemenstalletjes staan.

Een webshop

Het design van de website stond in grote lijnen al vast. Wij hebben dit opgeschoond en strakker gemaakt. De website zelf is een volledige webshop met als drijvende kracht WooCommerce. Er is nagedacht over het gevoel van het leven in Parijs, deze is gevuld door kleuren, personen en chansons. Een combinatie van deze kleuren met mooie fotografie en een duidelijke stijl, geeft een unieke en karakteristieke website.

Le Brétje zocht een website die klantvriendelijk is, maar ook een leuke jonge blik erbij heeft. De website is er om je te laten genieten van de mooie kleding die wordt aangeboden. De collectie is gemaakt voor modieuze en elegante kledingstukken. Door de website te bekijken, voel je je direct in Frankrijk.

De back end

Ook de achterkant van de website moet er goed uit zien. Zeker als je daar orders moet afhandelen en regelen. In essentie is dit WordPress. WordPress is een Content Managment System (CMS). WordPress is een van de populairste CMS-systemen ter wereld. Het is gemakkelijk te leren en heeft een grote gemeenschap die het ondersteunt. Een CMS is speciaal gemaakt om content te ordenen. Met WordPress als basis en eigen code krijg je een back end die makkelijk te gebruiken is en aanpassingen aan de inhoud makkelijk maakt. Zo creëren we elke keer een unieke website.

De webshop wordt geregeld met WooCommerce. WooCommerce is een populair en effectief systeem om online te verkopen. Het is eenvoudig te gebruiken en heeft veel mogelijkheden. Zo ben je in staat om producten en artikelen op je website te verkopen zonder dure en ingewikkelde systemen. WooCommerce is enorme flexibiliteit en gemakkelijk te integreren met andere systemen zoals Facebook of Google Ads.

De belangrijkste missie van deze website is om de bezoeker een Frans gevoel te geven en aan te zetten om een van de aangeboden producten te kopen. Dit betekent dat de website gemakkelijk te gebruiken en te bekijken moet zijn. Je moet een goede winkelervaring hebben en snel en gemakkelijk de producten vinden die je wilt. Tegelijkertijd moet dit alles samenkomen onder een mooie en coherente website, die indruk op je moet maken. 

Ook interesse?

Neem contact op met ons