WEBSITE - FOLDER

Scroll omlaag
Swipe omhoog
Foto's zijn aangeleverd door Tenzin Vastgoed

Het klooster van een bekende

Klooster Calvariënberg is een project van een oude bekende van ons, Tenzin Vastgoed. Dit project straalt luxe uit om de omwonenden te laten zien dat dit geen doorsnee huurcomplex is. Het project omarmt een uniek concept, geïnspireerd door een succesvolle Amsterdamse tegenhanger. In samenwerking met Tenzin Vastgoed hebben we niet alleen de website gerealiseerd, maar hebben we ook het logo ontworpen en al het benodigde drukwerk gerealiseerd.

Laptop en telefoon met de website van Klooster Calvariënberg erop

De website en het logo

De website van dit project is een visitekaartje van luxe. Het doordachte design benadrukt het speciale concept van dit project. Deze website past zich naadloos aan elk scherm aan en biedt een meeslepende scroll-ervaring. Bezoekers vinden er uitgebreide informatie, zoals antwoord op vragen, voorzieningen, foto’s, een video en contactmogelijkheden.

De voor- en achterkant van een folder voor Klooster Calvariënberg

De folder

Om dit project extra in de schijnwerpers te zetten, hebben we tevens een folder ontworpen. Deze folder biedt beknopte informatie en een impressie van het project, en sluit goed aan bij de stijl van de website. Met een heldere beeldtaal behoudt de folder het minimalistische karakter, wat de exclusiviteit van het project benadrukt.

Overig drukwerk

Naast de folder hebben we bouwdoeken en een bouwbord gecreëerd. Deze zijn zichtbaar voor mensen die langs het project rijden en bieden essentiële impressies van wat dit project te bieden heeft. Deze visuele uitingen dragen bij aan het overbrengen van de originele kenmerken en luxe uitstraling van het project aan een breder publiek.

Ook interesse?

Neem contact op met ons