WEBSITE - HUISSTIJL

Visitekaartje gepresenteerd van Gadgetz Home

Wie is Gadgetz home?

In 2018 begon Gadgetz Home als een bescheiden passieproject, maar groeide snel uit tot een wereldwijde onderneming die gespecialiseerd is in merchandise geïnspireerd door populaire series, films en strips zoals Disney, Marvel, Asterix en Tintin. Met kantoren en magazijnen in Nederland en Duitsland bedienen ze klanten wereldwijd. Vijf jaar later streven Brenda en Olaf ernaar om hun informele hobby om te zetten in een professioneel bedrijf met een unieke identiteit en een eigen uitstraling, die sterk afwijkt van de standaard Shopify-templates. Ze hebben ons benaderd om dat te realiseren.

Een toevoeging aan onze verzameling

De website van Gadgetz Home is het kloppende hart van het project. Samen met onze nieuwe stijl hebben we een strak en gebruiksvriendelijk ontwerp gemaakt. Opmerkelijk is dat Gadgetz Home altijd al met Shopify werkte, terwijl SAMBAL Marketing normaal gesproken WordPress gebruikt. Om Brenda en Olaf niet te verstoren in hun dagelijkse werkzaamheden, zijn we bij Shopify gebleven. De uitdaging is om uit de template wereld van Shopify te blijven. Door de lichtste template te gebruiken en deze op te bouwen met onze eigen code, hebben we een nieuwe website gecreëerd die snel en onderscheidend is.

Het logo

Het logo en de huisstijl van Gadgetz stralen een modern en herkenbaar gevoel uit. Met een breed scala aan kleuren en een uniek variabel lettertype is de huisstijl zeer dynamisch. De kleuren zijn zorgvuldig gekozen om een gevoel van vreugde en vriendelijkheid op te wekken, geïnspireerd door zonsopkomst en zonsondergang. Samen met de opvallende vormen creëren ze een esthetische en direct herkenbare uitstraling.

Drukwerk

Drukwerk is een essentieel onderdeel van dit project, vooral in het kader van het verzenden en ontvangen van collectibles. Hierbij kun je denken aan stickers, verpakkingen, bedankkaartjes en meer. Deze elementen vormen vaak de laatste interactie die klanten hebben bij het ontvangen van hun bestelling, en ze moeten dan ook een ‘chef’s kiss’-moment creëren in de algehele klantreis. Het is de finishing touch die de hele ervaring compleet maakt.

Conclusie

We hebben de website van Gadgetz Home getransformeerd binnen het Shopify-platform en een moderne, herkenbare huisstijl ontwikkeld met een dynamisch kleurenpalet en variabel lettertype. Daarnaast is er veel aandacht besteed aan drukwerk, zoals stickers en verpakkingen, om de klantbeleving tot in de details te versterken en de professionaliteit van het bedrijf te onderstrepen. Vijf jaar na de oprichting hebben we Brenda en Olaf geholpen om hun informele hobby om te zetten in een professioneel bedrijf met een unieke identiteit en een eigen uitstraling, die sterk afwijkt van de standaard Shopify-templates.

Ook interesse?

Neem contact op met ons