Onze cases

Drukwerk van Tenzin Vastgoed, dit bevat briefpapier en visitekaartjes
Huisstijl - website - drukwerk

Tenzin vastgoed

Tenzin Vastgoed, een jong vastgoedbedrijf, legt de nadruk op betrouwbare samenwerking. Hun moderne huisstijl en website, die lopende projecten benadrukt, spelen een cruciale rol in hun positionering op de vastgoedmarkt.

Website - drukwerk - social media

Outdoor Cooking Lovers

Outdoor Cooking Lovers, een luxe cateraar op locatie, heeft een metamorfose ondergaan door de creatie van een nieuwe website, social media en drukwerk. We coördineerden het proces, inclusief een fotoshoot en copywriting, om de bourgondische cateringervaring van Outdoor Cooking Lovers professioneel te presenteren.

Huisstijl - website

Claro Coaching
Hosvitality | In de Natuur

Claro Coaching, geleid door Laura en Rob, wilde een uniforme huisstijl voor submerken Hosvitality en In de Natuur. Wij harmoniseerden de logo’s en creëerden een minimalistische website. De uitdaging was om met een bestaand logo als basis een uniforme huisstijl te ontwikkelen, met een unieke website-ervaring.

De voor- en achterkant van een folder voor Klooster Calvariënberg
Huisstijl - website - drukwerk

Klooster Calvariënberg

Een project van Tenzin Vastgoed: Klooster Calvariënberg. Dit uitgebreide project voor betaalbare woningen in een uniek concept, omvat een luxe website, bijpassende folder en visueel promotiemateriaal.

Website

Le Brétje

Le Brétje, bekend om baretjes, lanceerde met ons een stijlvolle webshop. De website, met een Parijs-gevoel, weerspiegelt de exclusieve collectie van eigenaresse Roeby. Het iconische eendjeslogo siert alle kleding. De klantvriendelijke WooCommerce-webshop op basis van WordPress biedt een naadloze ervaring met een Frans gevoel.

Huisstijl - website - drukwerk - socials

Rollercoach

Wij ontwikkelden het merk: Rollercoach. Symboliserend voor het leven, is het logo gebaseerd op een achtbaan. We realiseerden haar moderne website en social media posts. Als ‘rollende’ coach benadert ze haar vak op een unieke manier.

Website - socials

Notariaat Verstegen

Notariaat Verstegen werd getransformeerd met een nieuwe website en social media campagne, gericht op openheid en toegankelijkheid. De creatieve benadering doorbrak traditionele notarisbeelden, versterkte het merk, vergrootte de herkenbaarheid en verbeterde de informatievoorziening aan de doelgroep.

Marketing website
Website

Lifement

Lifement deelt de “Lifement-methode” voor productiviteit en persoonlijke ontwikkeling via een frisse blog. Met aangepaste SEO-tools en Google Ads optimaliseert Lifement de vindbaarheid en genereert inkomsten via advertenties. Het dynamische, mobiel geoptimaliseerde ontwerp maakt Lifement succesvol.

Neem contact op met ons